PROCES KUPNJE PUTEM INTERNETSKE TRGOVINE www.vetisa.hr


Korisniku su na internetskoj stranici davatelja uvijek dostupne sveobuhvatne informacije o statusu i sadržaju ugovora. U odjeljku profila korisnik može pregledati sklopljene ugovore, otvorene predračune, fakture i neotpremljenu robe s otpremnim rokom i svim drugim dokumentima.
Postupak kupnje odvija se u dva koraka:

1. korak: Pregled košarice

U ovom koraku naručitelj pregleda košaricu sadrži li sve proizvode u pravim količinama koje želi naručiti. U ovom koraku može brisati poziciju, na pojedinim pozicijama mijenjati količinu i upisati promotivni kod za popust ako ga ima. Korisnik si može sadržaj košarice spremiti ili ispisati u pdf. dokumentu.
Korisnik može napustiti košaricu i nastaviti s pregledavanjem i naručivanjem. Proizvodi i količine u košarici će ostati nepromijenjene. Kada korisnik uredi košaricu, ide na sljedeći korak kupnje pomoću gumba "Nastavi na unos podataka o kupcu". Korisnik može sadržaj košarice u svakom koraku kupnje, do zaključivanja narudžbe, mijenjati. U svakom koraku moguće je vratiti se natrag.

2. korak: Upute za kupnju 

U ovom koraku kupac odabire način isporuke i plaćanja.

Kupac može birati između sljedećih načina dostave:
a. osobno preuzimanje
b. dostava paketa

Kupac može birati između sljedećih načina plaćanja:
a. plaćanje po predračunu
b. plaćanje kreditnim karticama Maestro/ Mastercard / Visa /

3. korak: Potvrda o kupnji


U ovom koraku naručitelj još jednom pregleda sadržaj košarice, unesene podatke i način izvršenja narudžbe. Klikom na „Završi narudžbu“, naručitelj se slaže s načinom plaćanja i narudžba će biti završena.


 

 

 

 

  • Brza dostava do vas
  • Mnogo proizvoda na skladištu
  • Enostaven nakup
  • Povrat robe unutar 14 dana