Novi

V. Ljepljiva traka Fitokol za zaštitu drveća od puzavih štetnika - 5m/ (23466)


Preberi več ...


Cijena: 3,39 € uključujući PDV / kos
(25,54 HRK)
Zaliha: DA Kalkulator
Isporuka: 1-7 dana
Ident:VI263
Bar kod:3858891430492
Bruto masa:0,5000 kg / kos
kos

Usporedite proizvod

PHYTOKOL LJEPLJIVA TRAKA

koristi se kao zapreka za zaštitu voćaka od gmižućih štetnika kao što su: gusjenice, gusjenice, mala zimska peteljka, mravi, lisne uši.

Korištenjem Fitokol ljepljive trake stabla se štite na ekološki prihvatljiv način, a štetnici se uništavaju mehanički bez upotrebe sredstava za zaštitu bilja.

UPUTE ZA UPORABU: Obostrano ljepljivu traku zalijepite oko debla i grana drveća, oko potpornih stupova drveća i grmlja, a zatim skinite zaštitni papir.

Traku koristimo tijekom cijele godine.

Fitokol ljepljiva traka se mijenja po potrebi.

 

SIGURNOSNE MJERE I SKLADIŠTENJE:

Čuvati izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca, odvojeno od hrane, pića i stočne hrane. Iskorištenu traku odložite zajedno s običnim gradskim otpadom. Ovaj proizvod nije otrovan, ali sadrži jako ljepilo (poliizobutilen) i njime treba pažljivo rukovati. Ako ljepilo dođe u dodir s tijelom, pažljivo obrišite dijelove kože krpom natopljenom jestivim uljem.

Ako ljepilo dođe u dodir s odjećom, veći dio možete ukloniti rukom, a ostatke očistiti krpom namočenom u benzin. Lagano trljajte odjeću.

 

Rok trajanja proizvoda koji se čuva na suhom i zatvorenom mjestu, u originalnoj ambalaži i na sobnoj temperaturi je 3 godine.

General fr Zaštita -LEPLJIVE PLOČE , traka:

Učinkovita zaštita biljaka pomoću ljepljivih traka protiv štetnika

U borbi protiv dosadnih štetnika i zaštiti dragocjenih biljaka od puzajućih invazija, ljepljivi zaštitni trakovi su nezamjenjivo oruđe. Naši ljepljivi trakovi i ploče nude pouzdano rješenje za očuvanje zdravlja i vitalnosti vašeg vrta ili nasada.

Kako djeluju ljepljivi trakovi?

Ljepljivi trakovi obogaćeni su visoko učinkovitim ljepilima koja privlače i uhvate štetnike prije nego što mogu nanijeti štetu biljkama. Neinvazivna i ekološki prihvatljiva metoda suzbijanja štetnika posebno je važna za one koji žele očuvati prirodnu ravnotežu u svom vrtu.

Muholovci za učinkovitu kontrolu populacije muha

Muholovci su specijalizirani ljepljivi trakovi namijenjeni učinkovitoj kontroli populacije muha. Pomoću njih možete smanjiti broj muha i time spriječiti njihovo razmnožavanje. Mogu se koristiti bilo gdje, najkorisniji su u stajama ili u blizini biljaka.

Zaštita drveća od puzajućih štetnika

Osim zaštite od muha, ljepljivi trakovi su nezamjenjivi i u sprječavanju napada puzajućih štetnika na drveće. Pomoću njih možete spriječiti ulazak kukaca poput mrava ili lisnih ušiju, koji mogu nanijeti ozbiljnu štetu vašem voćnjaku.

Prednosti korištenja ljepljivih trakova:

  • Ekološki prihvatljivo: Ljepljivi trakovi djeluju bez korištenja kemijskih sredstava, čime se održava ekološka ravnoteža vašeg vrta.
  • Jednostavna uporaba: Postavljanje ljepljivih trakova je jednostavno i ne zahtijeva posebno znanje ili opremu.
  • Učinkovita zaštita: Pouzdano uhvate štetnike prije nego što mogu nanijeti štetu biljkama.
  • Trajno rješenje: Ljepljivi trakovi pružaju dugotrajnu zaštitu, što vam omogućava bezbrižno uživanje u svom vrtu i lakše zadržavanje stoke u staji.

Savjeti za uporabu

Prilikom postavljanja ljepljivih trakova pažljivo slijedite upute proizvođača. Postavite ih na strategijska mjesta gdje primjećujete veću aktivnost štetnika. Redovito provjeravajte i mijenjajte trakove kad se napune uhvaćenim štetnicima.

Zaštitite svoje biljke pomoću učinkovitih i prirodnih ljepljivih trakova. Za dodatne savjete i preporuke o uporabi i odabiru pravih trakova obratite se našem stručnom timu. Zajedno ćemo očuvati zdravlje i procvat vašeg vrta!

Tehničke specifikacije

MARKA Phytocol
KATEGORIJA Zaščita rastlin lepljivi trak
OSNOVNA NAMJENA - Suzbijanje štetnika
- Zaštita od insekata i životinja
NAMJENA KORIŠTENJA - Zaščita proti plezečim škodljivcem


  • Brza dostava do vas
  • Mnogo proizvoda na skladištu
  • Enostaven nakup
  • Povrat robe unutar 14 dana