Biofaser zastirka

Organska vlakna: Ključ za plodno tlo i zdrave biljke

Princip koji vrijedi kao nepisano pravilo je da se pod nikada ne smije ostaviti otvoren! Stoga preporučujemo i potičemo upotrebu organskih vlakana kao zaštitnog sloja - ova strategija ne samo da sprječava prebrzo isušivanje tla, već također osigurava da je biologija tla zasićena potrebnim hranjivim tvarima.

Sloj organskih vlakana nanesen u debljini od 2-3 cm neizostavan je postupak koji se može koristiti na svim vrstama tla, bilo da se radi o gredicama povrća, trajnicama ili otvorenim površinama oko drveća i grmlja.

Za postizanje neusporedive plodnosti crnog tla, upotreba organskog malča je ključna! Otkrijte učinke organskih vlakana Sonnernerde i očekujte uzbuđenje.

Sastavljena od neprerađenih ostataka slame, organska vlakna su stabilna i sama po sebi bogata hranjivim tvarima. Posebno je zanimljiv visok udio dušika u ovim vlaknima, koji se oslobađa tijekom razgradnje i tako obogaćuje tlo ispod njih. Izvorni miris kravlje balege samo je privremen i nestaje s prvom kišom.

Sonnernerde organska vlakna potječu iz ostataka fermentacije bioplinskog postrojenja, gdje se prerađuje isključivo organski kravlji gnoj. Krutine iz ostataka fermentacije se uklanjaju i zatim suše. Ovaj proizvod je u potpunosti certificiran za organski uzgoj i odličan je materijal za malčiranje ili dodatak za različita tla, čak iu posudama.

Nasipna gustoća: 0,1 to/m³.

 

  • Brza dostava do vas
  • Mnogo proizvoda na skladištu
  • Enostaven nakup
  • Povrat robe unutar 14 dana