Trebat ćete dva ili tri radnika, metalne štapove ili zatike, lopatu, grablje, metar (dužine 8 m), nož ili škare, klamericu – za spajanje više mreža.
GroundGrid® isporučuje se u stisnutom paketu.

UPUTE ZA MONTAŽU

 

1. KORAK

GroundGrid stavite na tlo i razvucite. Pričvrstite jedan kut s 2 ili 3 zatika ili štapovima. Kada je mreža pričvršćena s jedne strane, mrežu razvucite po dužini do najviše 8 m. Na ovoj točki širina mora iznositi 1,25 m.
Provjerite je li sać pravilnog oblika. Nakon toga pričvrstite razvučenu mrežu štapovima na rubovima.
 

GroundGrid® možete jednostavno rezati škarama ili oštrim nožem. To znači da je možete jednostavno odrezati ako naiđete na stablo, grmlje ili drugu prepreku.
Mrežu postavite tako da imate pristup kada je punite materijalom. Ne zaboravite da ne smijete hodati po mreži dok nije napunjena materijalom.


 2. KORAK

 

Nema potreba za trajnim pričvršćivanjem mreže GroundGrid® ako je zemlja ravna; napunite i materijal će mrežu držati u položaju.
Ako se radovi izvode na blagoj kosini, uobičajena je praksa da trajno pričvrstite mrežu zaticima (na slici metalni zatici koje vam također možemo isporučiti) u jednakomjernim razmacima.
Važno jest da je mreža uvijek u dodiru s tlom prilikom punjenja. Time spriječite da nasipni materijal ulazi ispod mreže.
Stavite dasku ili nešto slično na mrežu tijekom punjenja, a kada završite s punjenjem, dasku uklonite.

 3. KORAK

 

Napunite svaki kraj mreže agregatom koji drži mrežu na mjestu. Upotrijebite na primjer daske na vrhu mreže za osiguravanje dodira mreže s tlom.

Upotrijebite odgovarajući agregat s obzirom na veličinu saća. Ograničite visinu pada mreže za više od jednog metra.
Materijal pomoću lopate ili grablji rasporedite jednakomjerno po površini, pri čemu mora biti svaka rupa ispunjena.

Pažnja:
Kao nasipni materijal može se upotrijebiti samo drobljeni šljunak. Okrugli šljunak može se upotrijebiti samo za ukras na vrhu mreže zbog statičkih posebnosti.

4. KORAK

Ako želite na vrhu mreže upotrijebiti oblutak, onda morate prije učvrstiti materijal u mreži. To je moguće valjkom ili vibracijskom pločom.

Dodatni materijal na vrhu mreže potreban je prije svega na parkiralištima, gdje mogu gume oštetiti mrežu.

 

PROSPEKT U PDF: vsebina/S00-2012%20folija-filc-tkanina-DUPONT(2).pdf

PROMOTIVNI VIDEO POGLEDAJTE NA www2.dupont.com:  www2.dupont.com/Plantex_Pro/en_GB/surface_stabilisation_solutions/products/dupont_groundgrid.html

 

  • Brza dostava do vas
  • Mnogo proizvoda na skladištu
  • Enostaven nakup
  • Povrat robe unutar 14 dana