Zaščitna mreža proti živalim

Mreža za zaštitu životinja: Zaštita vašeg vrta od insekata, krtica i ptica

U vrtlarstvu se susrećemo s raznim izazovima, uključujući invaziju raznih životinja koje mogu oštetiti naše usjeve. Zaštitne mreže ključni su alat za održavanje cjelovitosti vrta i osiguravanje sigurnosti biljaka od raznih životinjskih nametnika.

Mreža za insekte:

Insekti mogu biti dosadni i često oštećuju nježne biljke. Mreža protiv insekata je učinkovito rješenje koje nudi nekoliko prednosti:
* Sprječavanje napada štetočina: Mreža djeluje kao barijera za sprječavanje ulaska štetočina poput leptira, kukaca i muha koje bi mogle uništiti vaš usjev.
* Održavanje ravnoteže u ekosustavu: Umjesto upotrebe štetnih kemikalija, mreža protiv insekata omogućuje prirodnu ravnotežu u ekosustavu štiteći biljke bez štetnog utjecaja na korisne kukce.
* Prolaz zraka i svjetla: Mreža je dizajnirana da omogući prolaz zraka i svjetla, što je neophodno za zdrav rast biljaka.

Mreža protiv krtova:

Krtovi su poznati po svojim podzemnim jazbinama koje mogu uzrokovati veliku štetu korijenju i podzemnim strukturama biljaka. Mreža protiv krtova nudi praktično rješenje:
* Sprječavanje kopanja: Mreža sprječava krtove da kopaju jazbine u vašem vrtu, smanjujući rizik od oštećenja korijena i gomolja.
* Trajnost i otpornost: Mreža otporna na krtove izrađena je od izdržljivih materijala koji podnose pritisak i težinu krtica, održavajući cjelovitost vrta.

Mreža za ptice:

Ptice su čest uzrok štete na usjevima, jer se vole hraniti nezrelim voćem ili usjevima. Mreža protiv ptica pruža učinkovitu zaštitu:
* Sprječavanje oštećenja plodova: Mreža učinkovito onemogućuje pticama pristup plodovima, čime se smanjuje mogućnost oštećenja usjeva.
* Materijali otporni na ptice: Posebno dizajnirane mreže izrađene su od materijala otpornih na ptice, sprječavaju trganje i pružaju dugotrajnu zaštitu.
* Očuvanje prirodne estetike vrta: Unatoč zaštiti, mreža ne narušava prirodnu estetiku vrta, jer je gotovo neprimjetna i omogućuje nesmetan prolaz svjetlosti i zraka.

  • Mreža za zaštitu od insekata X24, 0,8x0,8 mm / 3 x 10 m
    Mreža za zaštitu od insekata X24, 0,8x0,8 mm / 3 x 10 m
    Cijena: 46,95 € / kos (353,74 HRK)
  • Brza dostava do vas
  • Mnogo proizvoda na skladištu
  • Enostaven nakup
  • Povrat robe unutar 14 dana