Pregled privatnosti
Ova internetska stranica koristi kolačiće te vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije prepoznavanja prilikom povratka na našu internetsku stranicu i pomažu našem timu prepoznati dijelove internetske stranice koji su vama najzanimljiviji i najkorisniji.

 

Kolačići

Internetska stranica www.vetisa.hr koristi kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke pohranjene u računalnom sustavu putem internetskog preglednika.

Brojne internetske stranice i poslužitelji koriste kolačiće. Kolačići sadrže takozvani ID kolačića. ID kolačića jedinstven je identifikator kolačića. Sastoji se od niza znakova putem kojih se indifikator može dodijeliti određenom internetskom pregledniku u kojem je pohranjen kolačić. To omogućuje posjećenim internetskim stranicama i poslužiteljima da razlikuju pojedine preglede subjekata od drugih preglednika koji sadrže druge kolačiće. Specifičan internetski preglednik može se prepoznati i identificirati pomoću jedinstvenog ID-a kolačića.

Korištenjem kolačića Vetisa.hr može korisnicima ove internetske stranice pružiti usluge prilagođene korisnicima koje ne bi bile moguće bez postavljanja kolačića.

Pomoću kolačića informacije i ponude na našoj internetskoj stranici mogu se optimizirati prema potrebi korisnika. Kolačići nam dopuštaju, kao što smo već spomenuli, prepoznati korisnike naše internetske stranice. Svrha ovog prepoznavanja jest olakšavanje korisnicima da koriste našu internetsku stranicu. Korisnik internetske stranice koji koristi kolačiće, npr. ne mora unositi pristupne podatke svaki put kada pristupi internetskoj stranici jer se kolačić pohranjuje na računalni sustav korisnika. Drugi primjer je kolačić košarice za kupnju u internetskoj trgovini. Internetska trgovina pamti artikle koje je kupac stavio u virtualnu košaricu za kupnju putem kolačića.

Subjekt podataka može u bilo koje vrijeme spriječiti postavljanje kolačića putem naše internetske stranice pomoću odgovarajuće postavke internetskog preglednika kojega subjekt koristi i stoga može trajno uskratiti postavljanje kolačića. Nadalje, već postavljeni kolačići mogu se izbrisati u bilo kojem trenutku putem internetskog preglednika ili drugih programskih podrški. To je moguće u svim popularnim internetskim preglednicima. Ako subjekt podataka onemogući postavljanje kolačića u korištenom internetskom pregledniku, sve funkcionalnosti naše internetske stranice možda neće ispravno funkcionirati.

Svoje odabire možete potvrditi i mijenjati u postavkama pretraživača kako biste odabrali način na koji će internetska stranica koristiti kolačiće. U nastavku odaberite pretraživač koji koristite kako biste bili prebačeni na stranicu s postavkama.

Chrome
Firefox
IE
Opera
Safari

 

 

 

 

 

 

  • Brza dostava do vas
  • Mnogo proizvoda na skladištu
  • Enostaven nakup
  • Povrat robe unutar 14 dana