Izjava o privatnosti

Upravljanje osobnih podataka u svrhu slanja personaliziranog newsletter-a.

1. Na stranici www.vetisa.hr imate mogućnosti prijaviti se na personalizirani newsletter. S prijavom na newsletter korisnik dobrovoljno daje svoje osobne podatke poduzeću Njiva d.o.o.

Ime

E-adresa

Broj telefona

Adresa

2. Korisnik s prijavom na personalizirani newsletter daje suglasnost za upravljanje osobnim podacima.

3. Njiva d.o.o. upotrebljava osobne podatke isključivo za slanje personaliziranog newsletter-a. U okviru personaliziranog newsletter-a Njiva d.o.o. pregleda prethodne kupovine registriranih korisnika i šalje personalizirani newsletter korisnicima. Prijava na personalizirani newsletter zahtijeva novu prijavu, a korisnik s prijavom na personalizirani newsletter daje suglasnost za upravljanje osobnim podacima.

4. Osobne podatke navedene u točki 1. upravlja naša tvrtka do povlačenja istih. Korisnik se može odjaviti s personaliziranog newslettera. Nakon odjave personalizirani newsletter više ne šaljemo. Odjava je moguća bilo kada te je besplatna. Odjava je moguća na dnu newslettera ili na osobnoj stranici nakon prijave na www.vetisa.hr.

5. Korisnikovi osobni podaci štite se sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka te ih Prodavatelj ni na koji način neće proslijediti trećim osobama.

6. Korisnik se može odjaviti s personaliziranog newslettera i može tražiti odjavu svojih osobnih podataka iz baze personaliziranog newslettera. Zahtjev za odjavu korisnik može poslati na e-adresu: info@vetisa.si ili na adresu Njiva d.o.o., Ložnica pri Žalcu 45, 3310 Žalec, Slovenija.

7. Imate pravo na ispravak i brisanje (Članak 27. Zakona o zaštiti podataka) kao i na prigovor protiv korištenja Vaših podataka u okviru Članka 28. Zakona o zaštiti podataka.

  • Brza dostava do vas
  • Mnogo proizvoda na skladištu
  • Enostaven nakup
  • Povrat robe unutar 14 dana